Maatregelen tegen het coronavirus


Wij hanteren de onderstaande voorschriften/werkwijze:

Bezoek aan ons kantoor
Onze balie isĀ  ‘s ochtends vrij toegankelijk en ‘s middags alleen op afspraak.
Bij bezoek aan ons kantoor vragen wij u een mondkapje te dragen. Indien u of een van uw gezinsleden gezondheidsklachten heeft of recentelijk heeft gehad, dan verzoeken wij u thuis te blijven en contact met ons op te nemen via telefoon of mail.

Reparatieverzoeken
Reparatieverzoeken worden in overleg met u en onze uitvoerende bedrijven uitgevoerd. Om onnodig contact te vermijden kunnen niet spoedeisende reparaties worden uitgesteld.
Indien u of een van uw gezinsleden gezondheidsklachten heeft of recentelijk heeft gehad, dan dient u dit vooraf aan ons te melden.

Huuropzegging
U kunt gewoon uw huur opzeggen. Voor- en eindinspecties worden na overleg met u uitgevoerd. Onze medewerker zal in uw woning een mondkapje dragen voor uw veiligheid. Wij stellen het op prijs als u dit tijdens ons bezoek ook zou willen doen.
Indien u of een van uw gezinsleden gezondheidsklachten heeft of recentelijk hebben gehad, dan dient u dit vooraf aan ons te melden.

Bezichtigingen
Tijdens bezichtigingen worden kandidaten individueel rondgeleid, er zullen dus nooit meer dan drie personen (kandidaat evt. partner en medewerker BOG) in de woning aanwezig zijn.
Van de kandidaten wordt gevraagd om, evenals onze medewerker, een mondkapje te dragen tijdens de bezichtiging.
Indien u of een van uw gezinsleden gezondheidsklachten heeft of recentelijk hebben gehad, dan dient u dit vooraf aan ons te melden.

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en begrip.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bellen of mailen. Wij staan u graag te woord.

Het Bog team