De gemeente Zutphen kan 4.759 gratis cadeaubonnen van € 50 weggeven aan huurders voor producten die uw huis direct energiezuiniger én comfortabeler maken. Denk bijvoorbeeld aan tochtstrips, radiatorfolie of ledlampen. Deze gratis cadeaubon kunt u, als huurder, gebruiken bij de aangesloten lokale bouwmarkten en winkels, en webshops via het Regionaal Energieloket. Zutphense huurders van Woonbedrijf ieder1, Ons Huis, Mooiland en stichting BOG hebben in de week van 4 oktober 2021 een brief ontvangen met een persoonlijke cadeauboncode. Per adres kan maximaal 1 bon worden gebruikt.

Huurt u via Stichting BOG?
U heeft in de week van 4 oktober 2021 een brief ontvangen met een persoonlijke cadeauboncode. Let op, u  moet de cadeaubon eerst activeren, voordat u deze kunt gebruiken. Na het activeren is uw bon 1 maand geldig.

Stap 1 Activeer uw gratis cadeaubon van 50 euro:

  • Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/zutphen. Klik op de knop Cadeaubon activeren en voer uw cadeauboncode in of maak gebruik van deze link.
  • Lukt dit niet? Neem dan telefonisch contact met ons op (0575) 513829 of bezoek ons kantoor aan de Berkelsingel 30. Wij helpen u graag verder. Hou de brief bij de hand als u belt of langskomt.

Stap 2 Wissel uw cadeaubon in. U kunt uw cadeaubon op twee manieren gebruiken:

  1. Bij de Zutphense bouwmarkten/winkels. Ga met de geactiveerde cadeaubon naar de Gamma, Karwei, Praxis of Fixxar. De producten die u hier met de cadeaubon kunt kopen zijn duidelijk aangegeven. Kies uw producten en laat bij de kassa de brief met uw persoonlijke code zien. U krijgt dan een korting van 50 euro. Verschillende bouwmarkten en winkels hebben aan deze actie een extra korting toegevoegd. Ga naar de bouwmarkt of winkel voor meer informatie.
  2. Via een webshop. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/zutphen, klik op de knop “cadeaubon gebruiken” en klik op één van de deelnemende webshops.

Heeft u geen brief ontvangen, bent u de brief kwijtgeraakt of huurt u bij een andere verhuurder?
Ga dan naar www.regionaalenergieloket.nl/zutphen.

Actievoorwaarden
De actievoorwaarden, een overzicht van de winkels en webshops en energiebesparende producten die meedoen, staan op www.regionaalenergieloket.nl/zutphen.

Vragen
Als u nog vragen over de cadeaubon heeft of de bon zelf niet kunt activeren, kom dan gerust langs op ons kantoor. Wij helpen u graag!
Ook kunt u contact opnemen met het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of tel. 088 525 4110.

Wij wensen u veel succes met de besparing in uw energielasten!

Hulp nodig?
Een gratis energiecoach van ZutphenEnergie kan u helpen bij de keuze van de producten en het verlagen van uw energierekening. Aanmelden kan via www.regionaalenergieloket.nl/zutphen